OLEMME MATKAILUALAN PERHEYRITYS

Sijaintimme keskellä Euroopan parhaita taimenvesiä tarjoaa ripauksen ainutlaatuisuutta, jota ei muualta Suomesta ole mahdollista tavoittaa.

Toimintamme sydän ja selkäranka on keskisuomalaiset virtavedet.

Konneveden Rossinkylällä sijaitseva Ahoniemi – Kellankoski – tilausravintolamme tarjoaa kotimaisista ja pääasiassa keskisuomaisista raaka-aineista valmistettua korkeatasoista mutta konstailematonta ruokaa sekä majoitusta mukavassa 1923 rakennetussa vanhassa Kellankosken kyläkoulussa, joka on hiljattain saneerattu matkailun tarpeisiin.

Konnevedellä kalastus on meille tärkeä osa identiteettiämme ja toimintaamme. Perho – ja järvikalastuksen ohella järjestämme mm. erilaisia luontoseikkailuja, kädentaitokursseja ja melontaretkiä.

Ahoniemessä tilamme ja palvelumme soveltuvat yritysten asiakastilaisuuksiin, kokouksiin, koulutus- ja tyhypäiviin sekä erilaisiin perhejuhliin.

Äänekosken Kapeenkoskella toimimme Myllyniemen yksityisalueella. Tarjoamme Kapeella koskikalastusta yksityisellä koskella ja lupa-alueella, sekä koskenlaskuun liittyviä aktiviteetteja.

Sekä Ahoniemessä Kellankoskella, että Kapeenkoskella tarjoamme vieraillemme omaa rauhaa kauniissa ympäristössä suomalaisessa perinnemaisemassa.

Jani Himanko on valittu ”Vuoden kalamieheksi 2023” pitkästä uurastuksestaan Suomen kalastusmatkailun ja – kulttuurin puolesta. Jani on Kotkan Maretariumissa sijaitsevan suomalaisen kalastuksen Hall Of Fame – kunniagallerian jäsen.
Jani Himangolla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus työstä kalastusmatkailu – ja kalastusvälineteollisuudessa.

Titta Himanko on yrityksen visuaaliset silmät ja jälkiruokien äiti. Titta on kokenut käsitöiden opettaja ja hänellä pitkä kokemus ryhmän ohjaamisesta.

Tervetuloa!

Titta & Jani Himanko
Kapeenkoski Travel Oy & Konnevesi Travel Oy
info@kellankoski.fi

Kellankoski.com @ 2023 Konnevesi Travel Oy | Webdesign Endofera Oy