OLEMME MATKAILUALAN PERHEYRITYS

Sijaintimme keskellä Euroopan parhaita taimenvesiä tarjoaa ripauksen ainutlaatuisuutta, jota ei muualta Suomesta ole mahdollista tavoittaa.

Toimintamme sydän ja selkäranka on keskisuomalaiset virtavedet.

Olemme aikaisemmin toimineet Äänekosken Kapeenkoskella ja vuonna 2023 laajensimme toimintaamme Konnevedelle, jossa sijaitsee pääpaikkamme ”Ahoniemi – Kellankoski”.

Konneveden Rossinkylällä sijaitseva Ahoniemi – Kellankosken tilausravintolamme tarjoaa lähialueen raaka-aineistavalmistettua korkeatasoista mutta konstailematonta ruokaa sekä majoitusta mukavassa 1923 rakennetussa vanhassa kyläkoulussa, joka on hiljattain saneerattu matkailun tarpeisiin.

Konnevedellä kalastus on meille tärkeä osa identiteettiämme ja toimintaamme. Perho – ja järvikalastuksen ohella järjestämme mm. erilaisia luontoseikkailuja, kädentaitokursseja ja melontaretkiä.

Ahoniemessä tilamme ja palvelumme soveltuvat yritysten asiakastilaisuuksiin, kokouksiin, koulutus- ja tyhypäiviin sekä erilaisiin perhejuhliin.

Kapeenkoskella toimimme Myllyniemen yksityisalueella. Tarjoamme Kapeella koskikalastusta yksityisellä koskella ja lupa-alueella, sekä koskenlaskuun liittyviä aktiviteetteja.

Vanha Vesimylly toimii pienimuotoisten kokousten juhlien näyttämönä.

Sekä Ahoniemessä että Kapeenkoskella pyrimme pois tarjoamme vieraillamme omaa rauhaa kauniissa ympäristössä suomalaisessa perinnemaisemassa.

Jani Himanko on valittu ”Vuoden kalamieheksi 2023” pitkästä uurastuksestaan Suomen kalastusmatkailun ja – kulttuurin puolesta ja on Kotkan Maretariumissa sijaitsevan suomalaisen kalastuksen Hall Of Fame – kunniagallerian jäsen. Janilla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus työstä kalastusmatkailu – ja kalastusvälineteollisuudessa.

Titta Himanko on yrityksen visuaaliset silmät ja jälkiruokien äiti. Titta on kokenut käsitöiden opettaja ja hänellä pitkä kokemus ryhmän ohjaamisesta.

Tervetuloa!

Titta & Jani Himanko
Kapeenkoski Travel Oy & Konnevesi Travel Oy
info@kellankoski.fi

Kellankoski.com @ 2023 Konnevesi Travel Oy | Webdesign Endofera Oy